Fotografiranje vjenčanja

Fotografiranje vjenčanja Zagreb Fotografiranje vjenčanja Fotograf za vjenčanja Zagreb Wedding photography Zagreb Fotografiranje vjenčanja cijena Zagreb Fotografiranje vjencanja Zagreb Fotograf vjenčanja Zagreb Foto vjenčanja Zagreb

Zašto odabrati Blic Studio za fotografiranje vjenčanja?

Fotografiranje vjenčanja naša je osnovna djelatnost i svakako pročitajte ovaj tekst do kraja kako bi saznali što je sve važno za profesionalno fotografiranje te zašto smo pravi odabir za Vas. Vjenčanje je jedinstven, predivan i neponovljiv događaj pa je i odabir foto studia često stresan i zahtjevan zadatak. Ponuda je šarolika i teško je na temelju nekoliko dostupnih fotografija odlučiti se kome povjeriti uspomene koje će ostati vrijedno obiteljsko blago kroz generacije. Zato svakako pogledajte galerije fotografija vjenčanja na našem blogu i uvjerite se u našu konzistentnost.

Pristup klijentima

Blic Studio svakom klijentu pristupa individualno i transparentno od trenutka kad nas prvi puta kontkatirate pa do dugo nakon što preuzmete svoje dragocjene fotografije. Cilj nam je pružiti najbolju, najstrastveniju i najkreativniju uslugu fotografiranja vjenčanja za Zagreb i šire, fokusirajući se pritom na kvalitetu te stil koji nas izdvaja od konkurencije. Iskreno vjerujemo da angažiranjem Blic Studia zaslužujete profesionalce koji svojom tehnološkom ekspertizom i umjetničkom vizijom stvaraju fotografije vjenčanja na nivou nedostižnom amaterskim i hobi fotografima.

Fotografiranja vjenčanja cijena

Za fotografiranje vjenčanja cijena, iako važna, često je informacija koju nećete pronači na internet stranicama fotografskih studia dok će Vam na upit biti ponuđeno mnoštvo paketa među kojima se teško snaći i usporediti ih. U Blic Studiu vjerujemo da posebnost svakog vjenčanja zaslužuje individualnu ponudu koju ćemo zajedno kreirati i prilagoditi svim Vašim željama i potrebama. Također Vam, uz najbolju cijenu na tržištu, nudimo dizajn i izradu vrhunskih foto knjiga za vjenčanje (wedding book) koje su zamijenile klasične foto albume i postale svjetski trend za trajno čuvanje uspomena. Informacije o cijenama i aktualnim popustima pogledajte u našem cjeniku te zatražite neobaveznu ponudu.

Stil fotografiranja i snimanja

Moderno i kreativno fotografiranje vjenčanja uz posebnu pažnju prema autentičnosti trenutaka i iskrenih osjećaja osnova su stila Blic Studia. Radimo brzo i nenametljivo, otkrivajući pritom jedinstvenost i karakter dok kod situacija koje zahtijevaju tradicionalniji pristup nastojimo pozom, svjetlošću i tehnikom svakoga prikazati u najboljem mogućem izdanju te nadmašiti očekivanja. Naše fotografije vjenčanja su kreativne, svježe, romantične, zabavne, emocialne i bezvremenske. Stil temeljimo na kombiniranju fotoreporterskog, modnog i umjetničkog pristupa te se ponosimo stvaranjem ne samo prekrasnih fotografija već i jedinstvenih umjetničkih djela. Intuicija i emotivna povezanost, uz pozitivno iskustvo, garantiraju nastanak uspomena koje ćemo za Vas umjetnički ukomponirati u foto book ili klasičan foto album. Kako bi bolje objasnili specifičnost našeg pristupa fotografiranju vjenčanja navesti ćemo nekoliko ključnih elemenata:

Prirodno poziranje

Bilo da ste ukočeni kao daska ili da obožavate fotoaparat, pobinuti ćemo se da Vam damo dovoljno uputa kako bi poze bile ugodne i prirodne. Posebnu pažnju pridajemo detaljima kao što su položaj usana, smjer pogleda, položaj ruku i nogu te istovremeno stvaramo okruženje koje Vam je ugodno. Vaša osobnost fokalna je točka fotografije, a potruditi ćemo se da osmislimo poze koje naglašavaju Vaše fizičke vrline.

Kreativne kompozicije

Uvijek tražimo refleksije, siluete, uvodne elemente, perfektnu simetriju i kontraste u stvaranju kreativnih ideja. Ponekad ćete vidjeti našeg fotografa kako se šulja iza nakog predmeta, fotografira u ogledalu ili žuri u potrazi za drugačijom perspektivom. Cilj je pretvoriti obično u izuzetno pronalaženjem interesantnih kompozicija koje prosječno oko neće primjetiti.

Detalji

Sitni detalji često imaju duboko osobno značenje. Za vjenčanja sate i sate trošite na posebne detalje poput vjenčanog prstenja, cvijeća, uređenja prostora i stola za mladence te budite sigurni da nam neće promaknuti. Svaki detalj fotografiramo s jednakom strasti i tehnikom kao i ostatak vjenčanja. Dan prolazi brzo i dok možda nećete imati vremena uživati u ljepoti Vaše torte, svakako ćete imati prekrasnu fotografiju za kasnije.

Napredna rasvjeta

Primjere naših tehnika rasvjete možete vidjeti u nočnoj fotografiji no dodatnu rasvjetu koristimo i tokom dana. Često ćemo ju koristiti za dodavanje dimenzije tokom zdravica, rezanja torte i plesa, za borbu protiv grubih sjena koje stvara sunce, za stvaranje „lijepog“ svjetla za subjekte dok je u nekim situacijama danjeg svjetla nemoguće postići pravilnu ekspoziciju subjekta i pozadine bez korištenja rasvjete.

Noćna fotografija

Nastojimo biti upoznati sa svim raspoloživim fotografskim tehnikama i opremom pa smo tako bili u mogućnosti razviti stil nočne fotografije u kojem je zadržana ljepota pozadine i pravilno osvjetljen subjekt. Nastojimo ostvariti prirodan izgled bez grubih sjena, a rasvjeta je često prisutna u našim fotografijama kao dodatni kompozicijski element.

Postprodukcija

Raspolažemo Photoshop, Lightroom, Premiere i Afterefects programima za profesionalnu obradu. Trudimo se da naša postprodukcija bude što prirodnija uz umjeren filmski „vintage“ efekt kojim se borimo protiv „sirovosti“ digitalne tehnike. Naš stil konzistentan je u obradi foto i video materijala, a sve fotografije isporučiti ćemo Vam u crno bijeloj i color tehnici kako bi imali potpunu slobodu izbora Vaših favorita.

Najnovije galerije fotografija vjenčanja

Blic Studio za fotografiranje vjenčanja dostupan je u Hrvatskoj i inozemstvu, a neke sale za vjenčanja u kojima radimo su: Restoran Laguna, Gastro Globus, Hotel Phoenix, Dvorac Empirej, Muzej Mimara, Press club, Restoran Casablanca, L’amour, Restoran Galerija, Hotel Holiday, Kraljev Vrh, Tomislavov dom, Breznika, Palace hotel, Buz-in, Sheraton, Hoteli Zovko, Restoran Sesvetska Dolina, Princess, Trajbar team, Bon appetit, Hotel Laguna, Hotel Bunčić, Gastro globus, Hotel Martini, Hotel Panorama, Šestinski Lagvić, Restoran Maksimir, Okrugljak, Esplanade, Restoran Mali raj, Katarina sala za svadbe, Hotel International, Matis Absolut Lounge, Hotel Aristos, Klub književnika, Hotel Phoenix, Hemingway, Hotel-restoran AS, The Westin, Restoran Klub Maksimir, Lobby Food & Mood, Restoran Paviljon, Hotel Dubrovnik, Antunović, Pinekovi Dvori, Sala za vjenčanje Memories, Nova Galerija, Plemićko dobro Kustošak, Spoon, Gračanka, Pod Gričkim topom…

Fotografiranje vjenčanja by Blic Studio